fbpx

Programul Allurion este mai eficient decât o simplă dietă alimentară?

În general, dietele și restricțiile alimentare eșuează deoarece presupun o schimbare drastică în privința consumului de alimentare. Acestea nu țin cont de factorul uman, de faptul că suntem oameni și este normal ca orice schimbare să necesite timp pentru a putea fi acceptă cu totul de corpul și mintea noastră. Orice pierdere în greutate ar trebui să vină dintr-un proces echilibrat, sănătos, care să ne ajute să scăpăm de kilograme fără să trecem printr-o perioadă grea.

Mai important decât atât este și ceea ce faci după eliminarea kilogramelor. Majoritatea dietelor pe care le găsim cu atât de multă ușurință în online și care ”vând” atât de multe iluzii, se bazează pe reducerea unui număr mare de calorii pe care le consumăm de regulă zilnic. Astfel, putem ajunge să slăbim rapid, însă ce facem după? Efectul yo-yo al acestor diete ne sabotează și există astfel riscul să ne întoarcem la greutatea inițială și să mai adăugăm chiar și câteva kilograme în plus.

Știai că programul Allurion duce la o pierdere în greutate de 2,5 ori mai mare decât în cazul unui simplu program de schimbare a stilului de viață?

Studiile arată programul Allurion, care îmbină balonul gastric care se înghite cu un program de schimbare al stilului de viață, oferă rezultate semnificativ mai bune decât în cazul unei diete sau al unui regim alimentar. Acest program a funcționat atât de bine pentru peste 100.000 de pacienți la nivel global deoarece:

  • Induce o senzație intensă de sațietate;
  • Ajută pacienții să se simtă mai sătui, consumând porții mult mai mici;
  • Încetinește procesul de digestie, ceea ce înseamnă că se diminuează cu mult senzația de foame;
  • Pacienții învață treptat să facă schimbări în privința stilului de viață și descoperă alternative mai sănătoase pentru preferințele lor;
  • Pacienții sunt sprijiniți la fiecare pas de o echipă de medici.

În plus, un alt avantaj al acestui program sunt instrumentele digitale pe care le primești și care te vor ajuta să îți monitorizezi progresul. Cântarul electronic și ceasul de monitorizare (Health Tracker) care se conectează la aplicația mobilă Allurion, iar astfel vei putea urmări în timp real rezultatele pe care le ai. Totodată, echipa de medici va avea acces la datele din aplicație, astfel încât aceștia să intervină cu indicații sau sfaturi dacă este nevoie.

Metodele de pierdere în greutate care eșuează

Un studiu arată faptul că cele mai populare metode de slăbire folosite de oameni sunt dietele cu calorii controlate sau cu restricții, programe de exerciții fizice sau tratamente farmaceutice. Cu toate acestea, trei sferturi dintre participanții la studiu, care au încercat să piardă în greutate în ultimul an, nu au obținut o scădere semnificativă, aceasta fiind undeva la 5% din greutatea lor corporală.

Atunci când îți dorești rezultate pe termen lung, nu doar de moment, este important să te îndrepți spre acea metodă de slăbit care îți poate oferi acest lucru. Descoperă aici poveștile de succes ale pacienților Allurion și rezervă și tu o consultație gratuită.