fbpx

slider-banner-allurion La ce să te aștepți Rezultate mai bune
cu mai puțin efort
Programează o consultație gratuită

Rezultate mai bune cu mai puțin efort.

Ghidul nostru te va ajuta pas cu pas să te pregătești cu succes pentru călătoria ta de pierdere în greutate.

lista-chat-allurion

Discută cu unul dintre consultanții noștri

Consultanții noștri în slăbire îți pot răspunde la orice întrebare și te pot evalua dacă ești un candidat potrivit pentru balonul Allurion. Mai apoi, te vor îndruma către un medic acreditat din cadrul programului Allurion.

lista-control-medical-allurion

Consultația inițială cu un medic acreditat

Discută cu unul dintre medicii noștri autorizați. Acesta îți va solicita istoricul medical pentru a se asigura că programul de slăbire cu balonul gastric ți se potrivește. În continuare, îți va explica întreg procesul prin care vei trece, astfel încât să înțelegi fiecare etapă și să te simți cât mai confortabil cu schimbarea care urmează să se întâmple.

lista-iconita-allurion

Programează o consultație gratuită

Schimbarea începe cu o simplă consultație gratuită, care se poate finaliza pentru tine cu o scădere de aproximativ 10-15% din greutatea corporală, în doar 16 săptămâni.

Plasarea balonului

Plasarea balonului – Ghid pas cu pas

1.Balonul se plasează în stomac printr-o procedură care durează mai puțin de 20 de minute

Primul pas în cadrul acestui program este plasarea balonului gastric în stomac. Astfel, vei înghiți o capsulă micuță, care conține balonul Allurion. De această capsulă este atașat un cateter foarte subțire, pe care medicul îl va folosi pentru a umple balonul cu lichid. Se vor face două radiografii, una după ce capsula a ajuns în stomac, și încă o radiografie după ce este umplut balonul. Dacă totul este în regulă, îndepărtăm cateterul, iar tu ești pregătit să începi schimbarea. Este chiar atât de simplu!

2. Pofta de mâncare se ajustează

Balonul ocupă spațiu în stomac, lăsând mai puțin spațiu pentru mâncare. Senzația de foame se diminuează, astfel vei intra într-un deficit caloric. De asemenea, vei primi Cântarul conectabil Allurion și Aplicația Mobilă Allurion pentru a-ți monitoriza realizările și a pentru a împărtăși succesul cu echipa care te îndrumă.

3. Îți resetezi relația cu mâncarea

Vei fi susținut de o echipă de asistență medicală dedicată, care te va ajuta să îți schimbi comportamentele alimentare pe termen lung.

4. Atingi obiectivele de pierdere în greutate pe termen lung

După aproximativ 16 săptămâni, balonul se dezumflă în mod natural și se elimină prin sistemul digestiv *. Echipa ta de asistență rămâne la dispoziția ta pentru a te ajuta să menții noua relație cu mâncarea și să iți menții greutatea. Studiile clinice au demonstrat faptul că până la 95% din pierderea medie în greutate poate fi susținută timp de 1 an după eliminarea balonului din corp.