fbpx

slider-banner-allurion Programul-de-slabire Balonul Allurion Programul Sunt eligibil?

Potențeaza-ți scăderea în greutate

Programul Allurion este complex și nu se rezumă doar la cele 16 săptămâni, timp în care balonul se află în stomac. Programul de 6 luni, susținut științific, te ajută să îți reglezi mentalitatea față de alimentație, astfel încât să îți susții pierderea în greutate și să urmezi un stil de viață sănătos pe termen lung.

Ai-parte-de-sprijinul-medicului-banner

Ai parte de sprijinul medicului

Medicul tău îți va fi alături de la primul pas al călătoriei tale în procesul de slăbire Allurion – de la prima consultație clinică, pregătirea pentru implantare, susținerea realizărilor tale pe măsură ce evoluezi în cadrul Programului.

Ai-parte-de-sprijinul-nutriționistului-banner

Ai parte de sprijinul nutriționistului

Nutriționistul tău te va ajuta să îți reevaluezi relația cu alimentele; te va menține puternic și sănătos și te va ghida către alegeri dietetice sănătoase și durabile. Poți beneficia de sprijinul său timp de 6 luni – și după ce balonul a fost eliminat.

Ai parte de sprijinul dispovitizelor primite

Pentru a te ajuta în călătoria ta de scădere în greutate, vei primi, în ziua amplasării balonului, un Cântar Conectabil Allurion și Aplicația Mobilă Allurion. Le poți utiliza pentru a te consulta cu echipa de asistență medicală, pentru a primi sprijin și îndrumare și pentru a-ți conțientiza  realizările în procesul de slăbire.

Potențează-ți scăderea în greutate

16 – săptămani Balonul

6 – luni Programul

Pentru totdeuna – cunoștințe despre slăbit