fbpx

slider-banner-allurion Cum funcționează? cum-functioneaza-balonul-gastric Preia controlul asupra greutății tale. Preia controlul asupra vieții tale cu ajutorul programului de slăbit Allurion. Sunt eligibil?

O nouă tehnologie medicală: Balonul Gastric Allurion și Programul de Pierdere în Greutate

Cum funcționează?

Balonul Allurion îți umple stomacul pentru a-ți reduce foamea în timp ce înveți noi obiceiuri alimentare sănătoase.

Balonul Allurion este un balon pentru slăbit, conceput sub formă de capsulă de înghițit, care este apoi transformată într-un balon gastric în stomac de către un medic. Este singurul balon gastric care nu necesită endoscopie* sau anestezie pentru plasarea și îndepărtarea acestuia. Procedura totală durează mai puțin de 20 de minute!

Odată ajuns în stomac și umflat, balonul umple stomacul, ducând la o senzație scăzută de foame – ceea ce te va ajuta să mănânci mai bine, mai puțin și să îți formezi obiceiuri de durată. De asemenea, vei beneficia de asistență nutrițională dedicată, Cântarul Allurion și aplicația mobilă Allurion, pentru a-ți ghida călătoria de slăbire și a-ți împărtăși succesul.

Ce se întâmplă cu Balonul Allurion?

După aproximativ 16 săptămâni, balonul se va dezumfla în mod natural și se va elimina prin sistemul digestiv*. În momentul în care balonul se elimină, tu deja ai dezvoltat noi preferințe alimentare, adaptate la porții mai mici și o nouă înțelegere a corpului tău. Acest lucru duce la rezultate reale, durabile și stabile, nu la diete nesfârșite cu efect de yo-yo.

Balonul – Forma și structura

Structura maleabilă, plină de lichid, se așează confortabil în stomac, adaptându-se corpului tău.

Supapa de eliminare

Supapa de eliberare cu un singur nod se degradează și se deschide după aproximativ 16 săptămâni. Lichidul se golește și balonul gol se elimină natural*. Întregul procesul are loc intern în balon, nefiind afectat de mediul acid al stomacului.

Materialul

Balon este subțire, moale și flexibil ceea ce permite o trecere sigură prin sistemul digestiv, fără a fi necesară o eliminare endoscopică*.

Durata

Studiile demonstrează că la baloanele care sunt menținute 6 luni în stomac, 80% din pierderea totală în greutate are loc în primele 3 luni de tratament. De aceea balonul Allurion se menține aproximativ 4 luni!

Dimensiunea

Studiile demonstrează că balonul Allurion poate fi înghițit, umplut, menținut și eliminat în condiții de siguranță și cu succes, pentru a ajuta în mod eficient la pierderea în greutate maximă și cu potențiale efecte secundare minime.

Balonul Allurion este conceput pentru un volum de 550ml.

Programează o consultație gratuită

    Mai multe în această secțiune