fbpx

Alătură-te comunității noastre

Programul Allurion înseamnă peste 200.000 de pacienți în întreaga lume, care au reușit să slăbească eficient. Dacă ei au reușit, o poți face și tu.

Cât de mult pot să slăbesc

facebook

instagram

youtube

Download-iOS

Download-Android

Allurion Romania

Balon gastric păreri

Programul Allurion este un program care te ajută în mai multe aspecte. Pe lângă procesul de slăbire, ne concentrăm atenția și pe schimbarea comportamentelor alimentare, astfel încât să îți poți menține pe termen lung greutatea la care ai ajuns în urma programului. Uite câteva testimoniale ale pacienților noștri.

Dr. Roxana Crăciun, medic chirurg specialist în programul Allurion și primul pacient din România:

”Știam, bineînțeles, de existența baloanelor gastrice, însă balonul Allurion a fost primul care mi-a captat cu adevărat atenția, prin prisma caracterului invaziv scăzut. Fiind extrem de ocupată pe plan profesional și având acasă doi băieți, nu îmi permiteam să stau pe tușă o perioadă prea îndelungată. Voiam demult să fac ceva în legătură cu kg în plus, însă nu am găsit niciodată timpul de care aveam nevoie.

Programul Allurion mi-a oferit șansa de a reuși să slăbesc, fără a-mi afecta viața, la nivel profesional sau familial. Sunt primul pacient în România al acestui program și sunt încântată atât de rezultate, cât și de întreg procesul.”

Dr. Bogdan Toma – 106,2 kg inițial, 84 kg după programul Allurion:

”Este un program fantastic, cu o echipă fantastică. Nu este doar un balon, ci un program care face toți banii. Am mers pentru plasare și în mai puțin de o oră a început schimbarea.

Am învățat trucuri prin care să îmi păstrez plăcerile de a mânca în cantități moderate și mă simt excelent. Am învățat să conștientizez greșelile pe care le făceam zilnic cu privire la alimentație. Am slăbit 22 de kg și mă mențin, chiar dacă am eliminat balonul.”

Programează o consultație gratuită

    Mai multe detalii referitoare la prețul balonului gastric Allurion România poți afla în urma completării acestui formular, pe mail sau printr-o discuție cu unul dintre reprezentanții noștri.

    În momentul de față, plasările baloanelor gastrice Allurion se fac în București, Arad, Sibiu, Cluj-Napoca și Iași. Echipa de medici acreditați Allurion, se vor ocupa atât de plasarea balonului gastric, cât și de monitorizarea parcursului tău.