fbpx

slider-banner-allurion Compară-alternativele-slabire-balon-banner Slăbește fără să te înfometezi! Slăbește în timp ce te simți sătul Programează o consultație gratuită

Slăbește în timp ce te simți sătul

Unele diete sunt nesustenabile și nerealiste, iar uneori, excrețiile fizice nu sunt suficiente pentru a face schimbări vizibile.

Prin intermediul programului Allurion România poți spune stop efectului de yo-yo al dietelor și să beneficiezi de rezultate pe termen lung. În prezent, există o mulțime de variante pentru slăbit, însă este important să alegi cea mai bună opțiune pentru tine și nevoile pe care le ai.

Operație de micire stomac? Operațiile de micșorare a stomacului, precum cele pe bază de inel gastric sau gastric Sleeve, sunt metode care pot implica anumite riscuri, în comparație cu balonul gastric Allurion. Dacă nu îți dorești să treci printr-o intervenție chirurgicală care presupune o recuperare grea și care poate duce la apariția unor complicații, atunci programul Allurion poate fi soluția ideală pentru tine. Balonul gastric se înghite în doar 20 de minute, iar rezultatele încep să își facă prezența chiar din primele zile.

Cură de slăbire rapidă? Probabil ai încercat deja diverse cure de slăbire rapide, însă acestea ți-au oferit rezultate doar de moment. În general, aceste cure de slăbire rapide au un efect de yo-yo atunci când revii la un regim alimentar normal, iar asta înseamnă că kilogramele pierdute se vor depune la loc. Înfometarea nu este o soluție de lungă durată atunci când vrei să faci o schimbare în privința numărului de kilograme la care dorești să ajungi.

Regim slăbire? De cele mai multe ori, un regim de slăbire îți oferă ca rezultat un sentiment acut de vinovăție și frustrare. Astfel de abordări se bazează în principal pe un deficit caloric care nu este adaptat la nevoile pe care tu le ai, iar asta înseamnă că, cel mai probabil, vei ajunge să mănânci mult prea puțin. Chiar dacă rezultatele vor fi vizibile imediat, în scurt timp riști să depui toată greutatea înapoi. Când vrei să scazi în greutate, este esențial să îi faci un plan realist, pe termen lung.

Operație slăbire? Chiar dacă operațiile de slăbire îți oferă rezultatele pe care le dorești, acestea implică mai multe aspecte neplăcute, precum intervenția chirurgicală în sine și recuperarea post-operatorie. În plus, există și riscul ca în timp să revii la vechile obiceiuri alimentare. În contrast cu operațiile chirurgicale, prin programul Allurion pacienții își schimbă stilul de viață treptat și învață să se îndrepte spre cele mai bune decizii din punct de vedere al alimentației.

Fiecare persoană este unică și diferită, motiv pentru care și metoda aleasă pentru slăbit trebuie să se potrivească obiectivelor pe care le ai. Deși dietele sunt în general mai accesate de către femei, există și diete de slăbit pentru bărbați. La fel cum am explicat mai sus, rezultatele pot să fie la fel de dezamăgitoare. Spunem acest lucru deoarece, deficitul caloric prin înfometare în cazul unei diete de slăbit pentru bărbați poate duce la scădere rapidă în greutate, însă această scădere bruscă nu este sustenabilă pe termen lung.

Balonul Allurion – una dintre cele mai rapide metode de pierdere în greutate. Fără intervenție chirurgicală, anestezie sau endoscopie

Balonul Allurion este singurul balon gastric de înghițit. Alte baloane gastrice presupun plasarea prin endoscopie, caz în care are loc sedarea sau anestezia pacientului, atât pentru plasare, cât și pentru îndepărtarea acestuia la finalul programului.

O altă metodă pentru pierderea kilogramelor este operație Gastric Sleeve sau Bypass Gastric, prin care are loc îndepărtarea parțială a stomacului. Este o procedură ireversibilă, cu risc de malnutriție și este nevoie de vitamine pentru a evita eventualele deficiențe.

Programul Allurion – rezultate eficiente pe termen lung cu mai puțin efort

Balonul Allurion pentru pierdere în greutate

Balonul Allurion pentru pierdere în greutate

Fără Chirurgie, Fără Anestezie, Fără Endoscopie.

Alte baloane gastrice

Alte baloane gastrice

Sedarea și anestezia pacientului. Endoscopia va fi efectuată atât pentru plasarea, cât și pentru îndepărtarea balonului.

Gastric Sleeve-ul sau Bypass-ul Gastric

Gastric Sleeve-ul sau Bypass-ul Gastric

Amputarea parțială a stomacului. Procedură ireversibilă. Risc de malnutriție, este nevoie de vitamine pentru a evita eventualele deficiențe.

Află mai multe

Programează o consultație gratuită