fbpx

slider-banner-allurion Tehnologia O abordare la 360 de grade a
pierderii în greutate
Programează o consultație gratuită

O abordare la 360 de grade a pierderii în greutate

Deși Balonul Allurion se află în centrul a ceea ce facem, ne mândrim cu evoluția tehnologiei medicale. Oferim o abordare holistică a pierderii în greutate; Balonul Allurion oferă startul în procesul de slăbire, iar programul Allurion te susține cu noile alegeri alimentare și un nou stil de viață.

Cântarul-conectabil-Allurion

Cântarul conectabil Allurion

Cântarul Conectabil Allurion oferă o experiență completă de monitorizare a greutății pentru cei care doresc o pierdere în greutate eficientă și durabilă. Nu uita: mușchiul cântărește mai mult decât grăsimea! Monitorizarea compoziției corpului și a IMC-ului este o modalitate importantă de a-ți urmări progresul și de a te menține motivat în acest proces.

Aplicația-Mobilă-Allurion

Aplicația mobilă Allurion

Am dezvoltat o platformă sigură, care îți permite să monitorizezi valorile compoziției corpului – greutatea, condiția fizică și implicarea în timp real, cu ajutorul Cântarului Allurion. Echipa de asistență medicală va avea acces la datele tale privind pierderea în greutate, astfel încât să te poată sprijini și să îți ofere sfaturi și trucuri suplimentare. Urmărește-ți progresele din mers și sărbătorește etapele importante împreună cu prietenii și familia.

Calculează IMC-ul

Dacă ai un IMC de peste 27, poți fi un candidat eligibil.

Calculeză rapid IMC-ul pentru a vedea dacă ți se potrivește Balonul Allurion.

Programează o consultație gratuită