fbpx

Aflați cum funcționează Programul Allurion pentru slăbit

balon-gastric-iconita

Care sunt efectele adverse ale balonului gastric Allurion?

Efectele adverse ale balonului gastric Allurion sunt minore și, de obicei, sunt prezente doar în primele zile de la plasare. Acestea constau în stări de greață și eventuale crampe, care se țin sub control prin recomandările făcute de medicul specialist.

cum-este-plasat-balonul-gastric

Ce este balonul gastric?

Balonul gastric Allurion este un balon revoluționar pentru slăbit, care nu necesită intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie pentru plasare. Față de alte diete sau metode pentru slăbit, balonul gastric este o soluție eficientă, dovedită clinic, care ajută pacientul în procesul de slăbire prin inducerea senzației de sațietate. Odată ce balonul a fost plasat, acesta va ocupa o bună parte din stomac, ceea ce se traduce prin diminuarea porțiilor de mâncare și a poftelor alimentare, deci, un deficit caloric.

cum-este-plasat-balonul-gastric

Ce riscuri are balonul gastric?

Balonul gastric Allurion este una dintre cele mai sigure metode de slăbit și implică riscuri minime de complicații. Acest lucru se datorează tehnologiei și inovației a acestui program, și a faptului că plasarea și îndepărtarea balonului gastric nu necesită intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie.

medic-balon-slabire-romania-logo

Cum este plasat balonul?

Plasarea are loc în timpul unei vizite ambulatorii de mai puțin de 20 de minute. Allurion este primul balon gastric care nu necesită endoscopie* sau anestezie pentru plasare sau îndepărtare. Pur și simplu înghiți o capsulă care conține balonul dezumflat, atașat la un cateter: după confirmarea balonului în stomac prin radiografie, balonul este umplut cu apă printr-un cateter. O a doua radiografie se efectuează pentru a ne asigura că balonul este umplut corect.

activitati-dupa-balon-slabire

Poți reveni la activitățile normale după plasare?

După plasarea care durează mai puțin de 20 de minute, îți poți continua viața; cu toate acestea, este posibil să apară câteva simptome pentru câteva zile, precum starea de greață, vărsături sau crampe stomacale. Medicul tău te va sfătui cu privire la îngrijirea și nutriția după plasare și iți va recomanda cel mai bun plan pentru a-ți relua activitățile, cum ar fi sala de sport și exercițiile fizice.

balonul-gastric-mai-eficient-ca-dieta

Balonul Allurion este mai eficient decât regimul?

Atunci când este combinat cu strategii de slăbire intensivă, balonul Allurion duce la o pierdere în greutate de 2,5 ori mai mare decât în cazul unei singure strategii de slăbit, precum o dietă. Și, totul în doar 16 săptămâni. În baza studiilor clinice, 17% dintre pacienții care au folosit strategii intensive de slăbire alături de balonul Allurion, au obținut o scădere în greutate de peste 20% din greutatea corporală totală. Allurion are mai mult succes decât regimul alimentar, deoarece pacienții se simt mai puțin înfometați, se simt sătui mai repede după ce au mâncat și nu sunt predispuși în a lua decizii alimentare nepotrivite obiectivului lor.

cata-greutate-pot-pierde-iconita

Cât de mult pot pierde în greutate cu Allurion?

După aproximativ 16 săptămâni, mai multe studii clinice au demonstrat că pacienții pierd în medie 10-15% din greutatea corporală totală. Dacă totuși dorești să slăbești mai mult, un al doilea balon poate fi plasat după finalizarea primului program.

balon-gastric-iconita

Va fi evident pentru alții că am Balonul Allurion în stomac?

Nu. Programul Allurion este o experiență discretă. Dacă nu le spui oamenilor, nimeni nu va observa acest lucru.

cata-greutate-pot-pierde-iconita

Voi pune greutatea la loc?

Până la 95% din pierderea în greutate poate fi susținută la de 12 luni după ce balonul  Allurion este eliminat!

balon-gastric-iconita

Am nevoie de un medic care să scoată balonul?

Nu. După aproximativ 16 săptămâni, balonul se dezumflă și se elimină natural. În cazuri foarte rare, poate fi necesară o intervenție.

Programează o consultație gratuită