fbpx

Top motive pentru a alege balonul Allurion – o comparație cu alte baloane gastrice

Procedurile cu balon gastric gastric, de folos în tratamentul obezității, sunt folosite din ce în ce mai mult, pe zi ce trece. Faptul că aceste intervenții sunt reversibile, că implică mult mai puține riscuri și complicații în comparație cu operațiile chirurgicale, le transformă într-o metodă ideală pentru pacienții care au probleme când vine vorba de anestezie, endoscopie sau perioade lungi de recuperare.

Balonul gastric de ultimă generație Allurion, dezvoltat prin cele mai recente tehnologii, nu necesită endoscopie și anestezie precum baloanele gastrice endoscopice tradiționale. Iată în articolul de azi o serie de beneficii aparte care recomanda acest dispozitiv, în detrimentul altor baloane de pe piața din România și Europa.

Dacă citiți acest material, probabil urmează să vă decideți cu privire la diverse soluții de slăbire și  sperați să alegeți cea potrivită opțiune. Astfel, vreți să începeți să pierdeți în greutate și să vă îmbunătățiți sănătatea, cât mai curând cu putință.

Un balon gastric temporar poate fi o modalitate extrem de eficientă de a pierde în greutate – dar cu atât de multe opțiuni diferite de pe piață, să faci pasul corect poate fi un proces plin de confuzie.

S-ar putea să fim părtinitori, dar credem cu adevărat că Programul Allurion oferă cel mai bun balon gastric pentru a sprijini pierderea în greutate pe termen lung, grație tehnologiei folosite, a sprijinului echipei clinice și a coaching-ului nutrițional. Un număr tot mai mare de dovezi științifice și testimoniale (recenzii) ale utilizatorilor Allurion ne susțin afirmațiile de mai sus.

Să vedem îndeaproape lucrurile care fac Programul Allurion atât de unic și eficient.

Programul Allurion oferă o pierdere în greutate rapidă, sănătoasă și semnificativă

Am vorbit mult pe site și pe blog despre motivul pentru care Programul Allurion este mult mai eficient decât o simplă dietă în sine, iar dacă comparați Balonul Allurion cu alte baloane gastrice de pe piață, dovezile clinice arată că programul nostru oferă rezultate rapide și mai semnificative de pierdere în greutate.

Slăbiți în medie 7 kg în primele 30 de zile – rezultate în prima lună

Știați că, în medie, rezultatele pot fi văzute la doar o lună de la plasarea balonului Allurion? De fapt, poți pierde în medie 7,5% din greutatea corporală chiar în primele 30 de zile.

Pierderea rapidă în greutate poate fi o abordare mai eficientă și mai sănătoasă pentru a vă gestiona greutatea decât pierderea treptată în greutate. Astfel, motivația este îmbunătățită și se schimbă comportamentul, ajutându-vă să rămâneți pe drumul cel bun. Studiile arată că pierderea inițială rapidă în greutate are rezultate mai bune pe termen lung. Cu cât slăbiți mai devreme într-un program de slăbire, cu atât sunt mai mari șansele de succes pe termen lung.

Rezultate cu Programul Allurion de 6 luni

Am făcut un studiu cu peste 3.700 de pacienți consecutivi din 9 țări și 3 continente. Munca noastră a arătat că programul Allurion oferă în medie 14,1% pierdere totală în greutate corporală în 4 luni, iar peste 10% dintre acești pacienți au pierdut mai mult de 20% din greutatea corporală! În comparație, balonul gastric Orbera a livrat doar o pierdere de 13,2% din greutatea total corporală, conform unui alt studiu.

Aceste rezultate nu sunt o surpriză, deoarece Programul Allurion este singurul program holistic de balon gastric de pe piață. Programul de 6 luni combină tehnologia de ultimă oră, sprijinul de îngrijire ulterioară și 6 luni de coaching nutrițional pentru a ajuta pacienții să obțină o pierdere în greutate nu doar rapidă, ci și durabilă, pe termen lung.

Aplicația Allurion și Connected Scale sunt toate părți integrante ale Programului Allurion.

Dacă doriți să slăbiți mai mult și vă gândiți, probabil, la un balon gastric pe o perioadă mai lungă, de 12 luni, ați fi bucuros să știți că avem o soluție mai bună.

Rezultate cu două programe Allurion de 6 luni – față de baloanele clasice endoscopice de 12 luni

Dacă ați luat în considerare un balon de 12 luni, dovezile clinice arată că o plasare mai lungă a balonului nu înseamnă neapărat că veți pierde mai multă greutate. Acest lucru se datorează faptului că cea mai mare parte a greutății pierdute cu un balon gastric se pierde în primele câteva luni după o plasare, înainte de a începe să atingă un platou.

Până la 80% din greutatea pierdută cu un balon endoscopic de 6 luni are loc în primele 3 luni – și mulți oameni ating aproximativ jumătate din pierderea țintită în greutate după doar 30 de zile!

Acest lucru ți-ar putea schimba perspectiva – este nevoie de păstrarea unui balon gastric timp de un an?

De fapt, dovezile arată că două programe Allurion de câte 6 luni (deci să ai balonul în interiorul tău doar 16 săptămâni de fiecare dată) pe o perioadă de 12 până la 18 luni pot fi mai eficiente decât un singur balon gastric de 12 luni. Cu Allurion, vă puteți aștepta să pierdeți aproape 23% din greutatea corporală totală după 12 luni, comparativ cu doar 16% cu un balon endoscopic de 12 luni.

Programul nostru de schimbare a comportamentului pe deplin, susținut, contribuie de asemenea, la aceste rezultate superioare de pierdere în greutate. Nutriționistul din Programul Allurion lucrează cu tine pentru a te ajuta să identifici factorii care declanșează foamea, cum să-i gestionezi și să adopti obiceiuri alimentare mai bune, astfel încât să poți menține pierderea în greutate pe termen lung.

Pe lângă instruirea nutrițională, a cântarului conectat și a aplicației Allurion vă ajută să vă monitorizați pierderea în greutate.

Balonul Allurion este mai sigur

Când alegeți orice tip de dispozitiv medical, siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea numărul 1 – de aceea este și a noastră. Siguranța pacientului este în centrul a tot ceea ce facem.

Balonul Allurion este primul – și singurul – balon gastric din lume care este plasat și îndepărtat fără intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie. De îndată ce eliminați acele proceduri din ecuație, eliminați și riscul complicațiilor care vin la pachet cu ele. De ce? Deoarece Allurion este un balon gastric care se poate înghiți. Vine inclus într-o capsulă cu un tub subțire pe care îl înghiți în timpul unei scurte vizite la medic. Se face o radiografie pentru a se asigura poziția corectă a capsulei, odată ce ajunge la stomac.

Medicul folosește apoi tubul pentru a umple balonul cu lichid. Se face o a doua radiografie pentru a confirma că balonul este umplut, după care medicul scoate ușor tubul și gata!

După aproximativ 16 săptămâni, o supapă patentată din balon activează și golește automat balonul, care apoi se elimină în mod natural din corp atunci când folosești toaleta.

Este mai puțin complicat și prezintă mai puține riscuri decât baloanele endoscopice, iar datorită designului și materialului său unic, Balonul Allurion este, de asemenea, mai ușor de tolerat.

Odată plasat, balonul Allurion se adaptează la corpul tău mai bine decât alte baloane. De fapt, rata de îndepărtare a balonului din cauza intoleranței pentru un balon endoscopic de 12 luni este de 14,4%, de peste 10 ori mai mare decât intoleranța raportată de Allurion – de 1-3%.

Baloanele endoscopice de 12 luni au o rată mai mare de intoleranță atunci când vine vorba de simptome precum greață, vărsături și durere. Acest lucru poate duce adesea la îndepărtarea timpurie a acestor baloane – din nou prin endoscopie.

Plasare convenabilă și rentabilă în 15 minute

Alte baloane gastrice de slăbit necesită intervenție chirurgicală, anestezie generală sau endoscopie pentru plasare sau îndepărtare. Și asta poate face toate lucrurile mult mai complicate. O ședință endoscopică medie poate dura în jur de 2 ore, implicând costuri suplimentare – zile libere și facturi mai mari la spital.

Prin comparație, obținerea unui balon Allurion vă poate economisi timp, efort și bani. Balonul gastric Allurion poate fi înghițit ca o capsulă, făcând posibilă plasarea acestuia în timpul unei consultări de 15 minute. Aceasta înseamnă că nu există nevoia de a vă lua liber de la muncă. L-ai putea pune vineri și să te întorci la muncă luni.

Același lucru este valabil și pentru îndepărtarea balonului – nu este nevoie să rezervi o programare la endoscopie. Balonul Allurion se golește automat după aproximativ 16 săptămâni și se elimină din corp în mod natural. Mulți oameni nici nu realizează că a dispărut.

În comparație cu alte baloane gastrice de pe piață, acest lucru îl face o opțiune convenabilă și rentabilă pentru persoanele cu un stil de viață aglomerat.

Conceput pentru confort și discreție

Fabricat după forma stomacului tău – asemănător cu forma unui grapefruit – Balonul Allurion este construit din poliuretan, care este mai subțire și mai flexibil decât siliconul folosit în baloanele endoscopice de 12 luni. Poliuretanul asigură o potrivire perfectă și rămâne confortabil pe măsură ce stomacul se mișcă.

Stomacul se extinde și se contractă în mod natural pe măsură ce mănânci – iar balonul Allurion este conceput pentru a se adapta formei stomacului tău. Se adaptează la tine – și nu invers.

Ocupă spațiu, reducând dimensiunea porțiilor alimentare, făcând ca alimentele să necesite mai mult timp să fie digerate. Acest lucru are ca rezultat că te simți mai plin pentru mai mult timp, ceea ce, la rândul său, va reduce apetitul și greutatea.

Nu numai că este conceput pentru confort, ci este și complet discret. Nimeni nu va ști că ai un balon gastric Allurion decât dacă decizi să o spui.

După cum s-a văzut, balonul gastric Allurion oferă numeroase avantaje față de alte baloane gastrice. Pe lângă faptul că dă rezultate superioare de pierdere în greutate pe parcursul unuia sau a două programe Allurion, capacitatea sa de a fi plasat și îndepărtat fără intervenție chirurgicală sau anestezie îl face o alegere sigură și convenabilă.

Rezervă-ți consultația gratuită pentru balonul gastric Allurion astăzi, aici!