fbpx

Cum slăbești 10-15% din greutatea corporală cu ajutorul balonului Allurion?

Slăbitul, deși în teorie pare destul de simplu, poate fi un proces dificil și plin de obstacole pentru multe persoane. Atunci când vorbim despre un exces în greutate, pierderea unui număr semnificativ de kilograme nu se rezumă la o dietă de câteva zile, ci la găsirea unei metode sustenabile, care să poată fi aplicată pe termen mai lung.

Ne confruntăm zilnic cu mirajele și promisiunile pe care le vedem în diverse reclame, care promovează diete și soluții ”miraculoase” de slăbit. Promisiuni care sună prea bine ca să fie adevărate. Și, așa și este. O dietă care îți garantează că într-o săptămână vei slăbi un număr semnificativ de kilograme, poate să îți aducă rezultate vizibile, însă efectul de yo-yo este atât de puternic, încât în scurt timp vei reveni la greutatea inițială.

Nu poți schimba numărul de kilograme de pe cântar pe termen lung, dacă nu îți schimbi și stilul de viață!

Ce este balonul gastric Allurion?

Balonul gastric Allurion stă la baza programului Allurion, și este un instrument de slăbire prin care poți pierde între 10-15% din greutatea corporală în doar 16 săptămâni. La nivel mondial peste 100.000 de persoane au reușit să își îndeplinească obiectivul de scădere în greutate,  fără să se înfometeze sau să urmeze un regim alimentar foarte strict.

Plasarea balonul gastric Allurion nu necesită niciun fel de intervenție chirurgicală, anestezie sau endoscopie. Prin intermediul unei capsule de dimensiuni normale, care este atașată de un cateter, balonul este plasat în stomac în aproximativ 20 de minute, sub intervenția medicului specialist. Mai apoi, urmează umplerea acestuia cu 550 ml de lichid.

Senzație de sațietate = deficit caloric

Odată ce balonul este plasat în stomac, acesta acționează prin inducerea unei senzații intense de sațietate. Acest lucru înseamnă reducerea numărului de calorii pe care le vei consuma zi de zi, adică vei trece pe un deficit caloric care te va ajuta să slăbești continuu pe parcursul celor 16 săptămâni.

Poftele și senzația permanentă de foame sunt, de obicei, principalii factori care ne sabotează în procesul de slăbire. Datorită faptului că balonul Allurion ocupă o parte considerabilă din stomac, nevoia de a mânca în exces este înlăturată, astfel că aportul caloric este redus semnificativ.

Rezultate pe termen lung

Orice ține de obișnuință, de comportamentele pe care le avem. Balonul gastric te va ajuta să îți formezi noi obiceiuri, mai sănătoase și să preiei control asupra stilului de viață, lucruri care își vor pune amprenta chiar și după ce acesta este eliminat. În acest fel, chiar și după încheierea programului vei continua să faci cele mai bune alegeri pentru tine.

Tu decizi când începi, iar noi vom fi alături de tine la fiecare pas. Dacă programul Allurion corespunde obiectivelor tale și îți dorești să descoperi mai multe, poți programa oricând o consultație gratuită aici.