fbpx

5 motive să începi Programul Allurion înainte de sărbători

Se apropie Crăciunul cu pași repezi. Cât de pregătit(ă) te simți? Sărbătorile vin oricum și nu ne rămâne decât să ne bucurăm sufletul și trupul în această perioadă.

Dar de greutatea ta cât de mulțumit(ă) ești în ultimul timp? Cauți convulsiv pe google un calculator al IMC-ului  mai prietenos, care să nu te întristeze? Te-ai apuca de dietă, dar oricum vin mesele îmbelșugate și simți că nu are niciun sens? „Ce dau jos până atunci, pun dublu la prânzul din 25” – așa-i?

Sau te gândești la o metodă de slăbire care să nu te înfometeze pe termen lung. Sau o metodă nechirurgicală, cum ar fi balonul gastric? Ce este balonul gastric? Citește mai jos:

Dacă ești în căutarea unei metode de pierdere în greutate care să se transforme într-un stil de viață plăcut, sănătos și la îndemână, o metodă discretă care să nu te deprime în timpul mesei festive, caută informații despre balonul gastric Allurion sau programul Allurion România. Este vorba de un balon gastric pentru slăbire pe care ți-l poți face cadou Crăciunul acesta. O cura de slăbire rapida care nu include intervenții chirurgicale, nicio operație de micșorare de stomac, o metodă neinvazivă care te poate face (și mai) fericit(ă) înainte de Crăciun.

Mai ai nevoie și de alte motive pentru a intra în Programul Allurion? Pentru o greutate care îți zâmbește, alege balonul gastric acum, în 2022. Iată de ce:

1. Slăbești rapid în câteva săptămâni

Mai sunt trei săptămâni până la Crăciun. Nu intra în panică, mai bine să intri în rochia ta preferată din liceu. Nu de-alta, dar se apropie și anul nou. Încă ai timp. Contactează-ne și începe aventura vieții tale: un balon de slabit care chiar dă rezultate. Știai că se poate?

Majoritatea pacienților Allurion care combină balonul gastric cu un stil de viață sănătos, conform recomandărilor prevăzute prin programul Allurion, pierd în medie 15% din masa corporală totală în primele 16 săptămâni. În medie, deoarece sunt persoane care pierd mai mult, în funcție de stilul de viață pe care îl adoptă, pot ajunge până la o pierdere de 20% din greutate în primele 3-4 luni.

Și încă ceva, în primele luni cu balonul gastric, se pierde în medie 80% din numărul total de kilograme de care poți scăpa. Sunt studii care demonstrează chiar că 50% din greutatea propusă de eliminat se pierde în primele 30 de zile după plasarea unui balon gastric Allurion. Deci ai toate șansele ca rezultatele să apară încă înainte de Crăciun, iar de anul nou să fii într-o cu totul altă formă sau într-o rochie cu un număr mai mic.

2. Te poți bucura de petreceri și evenimente

Cu balonul gastric Allurion, sărbătorile se vor transforma într-o amintire plăcută. Nu doar vei slăbi văzând cu ochii, dar vei putea profita de tot ce oferă sărbătorile de iarnă, de la plimbări la târgurile de Crăciun, la un pahar de vin fiert și mese tradiționale gustoase.

Știai că programul Allurion nu implică obligativitatea unei diete stricte? Că nu există grupuri alimentare pe care să le eviți, că nu trebuie să scapi de toată mâncarea care îți face plăcere din casă. Include un program alimentar blând care dă rezultate. Echipa medicală din cadrul clinicii va avea grijă ca viața ta să fie mai sănătoasă, mai ușoară și, de ce nu, mai frumoasă. În timp ce pierzi în greutate. Ești pregătit(ă)?

3. Balonul gastric Allurion este cel mai frumos cadou pentru sănătatea ta (și a celor dragi)

Oricare ar fi motivația ta pentru a slăbi, nu uita că un calculator al IMC-ului care afișează rezultatul dorit este în primul rând sănătos. Deci ce este balonul gastric? Balonul gastric nu este un cadou pentru acest Crăciun, este un cadou pe termen lung, un cadou care îți poate prelungi viața și care poate crește calitatea vieții tale și a celor dragi ție. Știi foarte bine că pierderea în greutate reduce riscul de diabet de tip 2, să nu mai vorbim de reducerea riscurilor de boli cardiace.

Arată-le celor dragi că îi iubești, alegând un stil de viață mai sănătos și transformându-te într-o persoană mulțumită.  Când te simți mai sănătos/sănătoasă, ai mai multă energie și putere, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra întregii familii.

4. Poți începe anul 2023 într-o formă magnifică

Ți-ai setat deja rezoluțiile pentru anul 2023? Dacă da, adaugă una nouă: să începi anul într-o formă cum nu ai mai avut demult.

De ce ai aștepta anul ce vine pentru a-ți propune să pierzi în greutate? De ce să nu te prindă 2023 într-un proces continuu de slăbire rapidă?  Alege programul Allurion în decembrie pentru ca primele rezultate să iasă la iveală la finalul anului. Iar ianuarie 2023 să te motiveze și mai mult după un balon gastric care îți poate schimba viața în bine pe termen lung. Slăbirea și efectele sale nu reprezintă un moment, ci un proces. Un proces care poate fi plăcut și motivant alegând balonul gastric Allurion.

5. Balonul gastric Allurion este confortabil pentru tine și discret pentru ceilalți

Pierderea în greutate și, în general, orice se întâmplă cu corpul tău este treaba ta și doar a ta. Noi înțelegem acest lucru la Allurion, pentru că avem o experiență extensivă în domeniu. Suntem atenți nu doar la reacția fizică la balonul gastric ci ne preocupăm și de partea emoțională. Unul dintre avantajele balonului Allurion în acest sens este că nimeni nu trebuie să știe că îl folosești. Plasarea sa durează foarte puțin, deci nu vei lipsi prea mult din programul tău zilnic, și odată plasat, poți să îți reiei activitățile ca și cum… nu ar fi. Poți merge la lucru, poți să petreci timp cu familia, cu prietenii în oraș fără ca nimeni să știe de programul pe care l-ai accesat.

Doar că peste câteva săptămâni, vor începe să vadă rezultatele. Și probabil că îți vor adresa întrebări!

Fă-ți programare pentru un consult chiar astăzi. Nu pierde vremea, 2023 se apropie și ne dorim să fii pe val în prima lună a anului.

Primul pas este să îți verifici eligibilitatea pentru Programul Allurion Romania, folosind un calculatorul IMC. Al doilea pas, este să te programezi pentru un consult gratuit la unul dintre medicii noștri. Lasă-ne datele tale și te vom contacta rapid. Știm ce important e timpul pentru tine!

Pentru mai multe detalii despre programul Allurion, urmează acest link.