fbpx

Bursucu a ales Programul allurion cu balon gastric pentru slabire | Plasare in doar 20 de minute

In luna Iunie, Bursucu a făcut o vizită la Medlife Romania și a decis să își schimbe viața prin programul Allurion 🙌🏼 Suntem tare bucuroși să îi fim alături și abia așteptăm să vedem rezultatele. Descoperă și tu cum s-a desfășurat fiecare etapă din ziua plasării, alături de Doctor Viorel Dejeu și întreaga sa echipă ✔️

Dacă ai luat decizia de a face ceva pentru tine, de a alege un stil de viată sănătos 🌿, noi te felicităm și îți facem cunoștință cu programul Allurion.

Acest program te ajută să preiei controlul asupra stilul tău de viață într-un mod sănătos și eficient, totul în doar 4 luni.

Prima fază a acestui program presupune plasarea balonului gastric în stomac prin intermediul unei capsule de dimensiuni obișnuite, care conține balonul respectiv. Acest procedeu este realizat sub supravegherea unui medic acreditat și durează undeva la 🕑 20 de minute. Intervenția nu presupune chirurgie, anestezie sau endoscopie și se desfășoară rapid, fără disconfort.

Această etapă durează 16 săptămâni, timp în care vei simți o senzație de sațietate, care se traduce prin diminuarea apetitului.

În paralel, programul se axează pe schimbarea comportamentelor alimentare, astfel încât să îți atingi obiectivele cu succes:

✔️ Vei avea parte de îndrumarea nutriționistului care te va ajuta să descoperi și să te bucuri de un nou stil de viață, mai sănătos

✔️ Primești o serie de device-uri, cântar și aplicație, care te vor ajuta să îți monitorizezi rezultatele în timp real

✔️ Suport și susținere din partea echipei medicle, care îți va monitoriza îndeaproape evoluția