fbpx

slider-banner-allurion UN BALON GASTRIC DE ULTIMA GENERATIE Slăbești 10-15% din greutatea corporală în doar 16 săptămâni

Tu ai puterea de a slăbi, iar noi avem soluția

FARA ANESTEZIE.

FARA CHIRURGIE.

FARA ENDOSCOPIE.

rezultate de lungă durată

Înghite capsula

Balonul Allurion va fi umflat în stomac de către medic.

Pierderea în greutate susținută

Pofta de mâncare va începe să se adapteze, iar programul de asistență medicală și nutrițională de 6 luni îți vor oferi asistența de care ai nevoie în viitor.

Cântarul conectabil Allurion

Pierzi în medie 10-15% din greutatea corporală

În termen de 16 săptămâni, balonul se va elimina natural *, după ce ți-a dat startul unui process de slăbire.

Singurul balon care vine sub forma unei capsule de inghitit.

Procedura dureaza doar 20 de minute.

Peste 120 000 de pacienti la nivel global.

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.25.26

Dr. Costel Claudiu Rad, medic primar chirurgie generală,
îți va fi alături în călătoria de pierdere în greutate și se va asigura că obiectivul tău va fi atins.

Programul Allurion pas cu pas

1. Consultația inițială cu medicul

Procesul începe cu o consultație inițială cu unul dintre medicii noștri acreditați, care îți va explica procesul și se va asigura că te simți în siguranță și confortabil. Veți discuta despre obiectivele de slăbire și despre istoricul sănătății personale, astfel încât să ne asigurăm că ești eligibil pentru programul Allurion.

2. Balonul se plasează în stomac printr-o procedură care durează mai puțin de 20 de minute

Următorul pas în cadrul acestui program este plasarea balonului gastric în stomac. Astfel, vei înghiți o capsulă micuță, care conține balonul Allurion. De această capsulă este atașat un cateter foarte subțire, pe care medicul îl va folosi pentru a umple balonul cu lichid. Se vor face două radiografii, una după ce capsula a ajuns în stomac, iar mai apoi încă o radiografie după ce balonul a fost umplut. Dacă totul este în regulă, îndepărtăm cateterul, iar tu ești pregătit să începi schimbarea. Este chiar atât de simplu!

3. Pofta de mâncare se ajustează

Balonul ocupă spațiu în stomac, lăsând mai puțin spațiu pentru mâncare. Senzația de foame se diminuează, astfel vei intra într-un deficit caloric. De asemenea, vei primi Cântarul conectabil Allurion și Aplicația Mobilă Allurion pentru a-ți monitoriza realizările și a pentru a împărtăși succesul cu echipa care te îndrumă.

4. Îți resetezi relația cu mâncarea

Vei fi susținut de o echipă de asistență medicală dedicată, care te va ajuta să îți schimbi comportamentele alimentare pe termen lung.

5. Atingi obiectivele de pierdere în greutate pe termen lung

După aproximativ 16 săptămâni, balonul se dezumflă în mod natural și se elimină prin sistemul digestiv *. Echipa ta de asistență rămâne la dispoziția ta pentru a te ajuta să menții noua relație cu mâncarea și să iți menții greutatea. Studiile clinice au demonstrat faptul că până la 95% din pierderea medie în greutate poate fi susținută timp de 1 an după eliminarea balonului din corp.

Programează o consultație gratuită